Privatlivspolitik

Denne fortrolighedserklæring er til dig, der besøger vores hjemmeside (‘dig’). Vi anbefaler dig at læse hvert afsnit af denne fortrolighedserklæring omhyggeligt igennem.
Personoplysninger er oplysninger om dig, der muligvis kan identificere dig som en fysisk person. Denne fortrolighedserklæring gælder ikke for andre hjemmesider end denne. Ejeren af denne hjemmeside (‘vi’, ‘os’, ‘vores’) er:

Better Collective A/S
Toldbodgade 12
1253 Copenhagen K (Hovedstaden)
Denmark (DK)
CVR. 27652913

Denne fortrolighedserklæring er gældende fra 25. maj 2018, men den kan opdateres eller ændres fra tid til anden, hvis der skulle opstå en væsentlig ændring eller opdatering, der påvirker dine rettigheder. Når dette sker, vil du blive underrettet på forhånd, så du kan gennemgå ændringerne, inden de træder i kraft (fx hvis der opstår nye formål med databehandling, der bliver lanceret, hvis der introduceres nye tjenester eller udvikles nye teknologier, der har væsentlig betydning for, hvordan vi behandler dine data).

Data, vi behandler

Når du besøger vores hjemmeside, behandler vi nogle af dine personoplysninger. Vi må indsamle to kategorier af personoplysninger:

Elektroniske identifikationsdata

Oplysninger om tidspunkt og dato for dit besøg på vor hjemmeside casinohygge.dk, din IP-adresse og typen og udgaven af din enhed, det operativsystem, du benytter, og unikke enhedsidentifikatorer og oplysninger om din netværksudbyder.

Data om din interaktion med vores samarbejdspartnere

Oplysninger om dine interaktioner med vores partnerwebsteder – uanset om du besøger, registrerer eller deltager i spilaktiviteter på nogen af vores partnere hjemmesider. Disse oplysninger indleveres på et aggregeret niveau og kan ikke knyttes til din identitet.

Sådan behandler vi dine data (ifølge retsgrundlag)

Vores retsgrundlag for behandling af dine personoplysninger er den legitime interesse i at optimere vores produkter og tjenester. Funktionaliteten af ​​vores website er baseret på vores erfaring med udvikling og drift af vores hjemmeside. Det kan også anvendes til at bestemme din omtrentlige geografiske placering, som kan være af betydning for det sprog, vi vælger at præsentere indhold til dig på og spilrelateret indhold, der er lovligt i dit land. Vi bruger disse oplysninger til analytiske formål (for eksempel til at beregne, hvor mange besøgende fra bestemte lande / regioner der besøger vores hjemmeside).
Behandlingen af ​​oplysninger om den browser og det operativsystem, du bruger, er nødvendigt for at sikre, at vores tjenester leveres regelmæssigt. Vi kan derfor have brug for denne type data for at løse tekniske problemer, hvis de skulle opstå.
Det er muligt, at vi benytter data om dine aktiviteter på vores partneres hjemmesider. Denne type information er grupperet med lignende data for at hjælpe os med at oprette statistikker om brugen af ​​vores tjenester. Dette er vigtigt for det legitime formål at beregne vores indtægter.

Sådan bruger vi cookies

Når du besøger vores hjemmeside, modtager din browser cookies fra os. Ved at bruge cookies ønsker vi at give den bedst mulige oplevelse til besøgende på vores website. Brug af cookies muliggør forbedring af websitefunktioner, fremme af vores produkter og levering af indhold fra tredjemand. For yderligere oplysninger om, hvordan brugen af cookies fungerer læs venligst vores Cookie Policy.

Sådan beskytter vi dine data

Vi sørger altid for, at dine data holdes opdaterede og bliver gemt sikkert. For at gøre dette træffer vi de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre beskyttelsen af dine data mod utilsigtet eller ulovligt tab, ændringer, tyveri, ulovlig offentliggørelse eller adgang, autoriseret brug af, potentielle brud på datasikkerheden og andre ulovlige former for databehandling.
Baseret på vores forretningsmæssige behov og sikkerhedskrav behandler vi personoplysninger, som vi samler, tilstrækkeligt sikkert.

Dataselskab og datastyring

Som besøgende på vores website er det vigtigt, at du forstår konsekvenserne af din rolle i de relevante databeskyttelseslove, herunder den generelle databeskyttelsesforordning (‘GDPR’). Da personlig databehandling sker af dine personoplysninger, anses du for at være registreret. I denne fortrolighedserklæring forklares fortrolighedspolitikken.
Ifølge GDPR er datastyring den enhed, der bestemmer formålene, betingelserne for og midlerne til behandling af personoplysninger. Under hensyntagen til, at vi har dataene (vi definerer formålet med og metoderne til databehandling), er vi at anse som dataansvarlig. At være dataansvarlig giver os mulighed for at behandle dine personoplysninger, men det forpligter os også til at beskytte dine data i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning.

Dine rettigheder

  • Ret til adgang: Du har ret til at bede os om de personoplysninger, som vi har indsamlet.
  • Ret til retskaffelse: Du har ret til at anmode om korrektion eller sletning af dine personoplysninger, som du finder unøjagtige.
  • Ret til at blive glemt: Også kendt som ‘retten til at slette’ kan du kræve, at vi sletter dine personoplysninger. Det kan ske i forskellige tilfælde: når dataene ikke længere er nødvendige; når du har trukket samtykke tilbage, og der ikke er noget andet lovligt grundlag, som vi kan fortsætte med at behandle, når du gør indsigelse mod forarbejdning, og der ikke er nogen overordnet legitim grund til at fortsætte, hvis dataene er blevet behandlet ukorrekt, eller når dataene er blevet slettet for at overholde en juridisk forpligtelse.
  • Ret til at begrænse behandling: Du har ret til, under begrænsede omstændigheder, at anmode om, at vi begrænser vores brug og behandler dine personoplysninger.
  • Ret til indsigelse mod forarbejdning: Du har ret til, under begrænsede omstændigheder, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.
  • Ret til data portabilitet: Du har ret til at anmode om overførsel af dine personoplysninger, som vi behandler til en anden enhed uden hindring fra os, hvis undersøgte transmission er teknisk mulig.
  • Ret til at inddrage samtykke: Du har ret til at inddrage dit samtykke til enhver tid.
  • Ret til at indgive en klage: Du har ret til at indgive en klage inden din lokale eller danske databeskyttelsesmyndighed, hvis du føler gjorde dine rettigheder er blevet overtrådt. Hvis du føler, der er sket brud på persondatasikkerheden, eller hvis du har spørgsmål til eller tvivl om behandlingen af ​​dine personoplysninger på denne hjemmeside casinohygge.dk, eller hvis du ønsker at sende os anmodningen angår dine rettigheder, kan du kontakte os på databeskyttelse@bettercollective.com.

Da vi er etableret i Danmark, kan du vælge at henvende dig til Datatilsynet – Adresse: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K.

Tredjepartsmodtagere, som vi deler dine data med

Vi kan muligvis dele dine personoplysninger med tredjeparter. Disse tredjeparter hjælper os til regelmæssigt at udvikle vores tjenester (f.eks. analyser, vedligeholdelse, markedsføring, udvikling og forbedring af funktionaliteten). Som defineret under GDPR betragtes disse tredjeparter som databehandlere. Databehandlere er involveret i behandlingen af dine personoplysninger på baggrund af relevante databeskyttelsesaftaler, der er designet til at sikre, at dine personoplysninger behandles sikkert og forsvarligt.

Overførsel til modtagere fra tredjelande

Hvis vi overfører dine personoplysninger til en modtager, der er registreret i et ‘Tredjeland’ (uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS)), sikrer vi, at dine data overføres tilstrækkeligt sikkert i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove.

Der er tre kategorier af modtagere fra tredjelande, hvortil dine data kan overføres:

  1. En modtager i et land, der anses for at have et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau, godkendt af Europa-Kommissionen. En liste over lande, der giver et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse, er tilgængelig her.
  2. En USA-baseret modtager. I dette tilfælde sørger vi for, at overføre dine data, som det er fastlagt af Privacy Shield-ordningen. Privacy Shield er en ramme, der sikrer, at personoplysninger, der overføres til USA, beskyttes på en måde, der er godkendt af EU. Du kan læse mere om Privacy Shield-ordningen her.
  3. En modtager fra et land, der ikke har et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse ifølge Europa-Kommissionen. I så fald vil vi bruge kontrakter (databeskyttelsesaftaler), som kræver, at modtageren beskytter dine personoplysninger med de samme standarder, som ville gælde inden for EØS, samt gennemføre passende sikkerhedsforanstaltninger som defineret i den gældende databeskyttelseslov og især GDPR .